Les intrèpides aventures de Chloe Natalia i Matilda

Chloe, Natàlia i Matilda és la història de tres aventureres que es troben a Barcelona per acomplir els seus desitjos. Una actriu porno australiana intèrpret de llengües, una historiadora catalana que fa video-reportatges i una massatgista argentina apassionada de la fotografia. Res feia pensar que les seves vides s’encreuarien.

Casualitats de la vida, per motius professionals, coincideixen en una agència de viatges russa que ofereix serveis per a clients d’alt stànding. Les tres protagonistes, una fent de model, una de guia turística i una altra de fotògrafa, viatjaran pels indrets turístics del país i vivint les històries més divertides i inversemblants.

Durant el viatge, s’adonaran que l’agència de viatges és quelcom més que una agència.  En aquest ambient, les tres protagonistes es trobaran involucrades en una trama rocambolesca amb una lesbiana masturbadora que li encanten les noies, una noia liberal que li agraden tot tipus de tios i una bisexual multi-orgàsmica que es posa fàcilment molt catxonda. Tot plegat, un còckel explosiu  en que les tres aventureres intrèpites viuran les fantasies més excitants i les experiències més inimaginables.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *