Les intrèpides aventures de Chloe Natalia i Matilda

Chloe, Natàlia i Matilda és la història de tres aventureres que es troben a Barcelona per acomplir els seus els propòsits. Una actriu porno australiana intèrpret de llengües, una historiadora catalana que fa video-reportatges i una massatgista argentina apassionada de les arts. Res feia pensar que les seves vides s’encreuarien.

Casualitats de la vida, coincideixen treballant per una agència de viatges russa que ofereix serveis per a clients d’alt standing. Les tres protagonistes, una fent de model, una de guia turística i una altra de fotògrafa, viatjaran pels indrets turístics del país vivint les històries més inversemblants.

Durant el viatge, s’adonaran que l’agència de viatges és quelcom més que una agència.  En aquest ambient, les tres protagonistes es trobaran involucrades en una trama rocambolesca entre una lesbiana masturbadora que li encanten les noies jovenetes, una noia liberal que es posa calenta lligant amb tios per internet i una bisexual multi-orgàsmica que es posa catxonda refregant-se en qualsevol superfície. Tot plegat, un còckel explosiu  en que les tres aventureres intrèpites viuran les fantasies més excitants i les experiències més inimaginables.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *